3-0 30 min
4-0  65 min
5-0 85 min

Kamp referat:
Årets viktigast kamp på Olsvik Idrettsplass. Dei aller fleste Viggo spelarane var tidleg tilstades til kamp og oppladninga før kamp var optimal. Kampen startar og med overtak til Viggo og vi har to store sjansar tidleg i første omgang til å ta ledelsen. Etterkvart tar overtek Olsvik styringa i kampen og pressar Viggo langt bak på bana. Dei får etterkvart utteljing på trykket sitt, eit frispark blir slått langt opp i feltet og Olsvik krigar best i duellane og får pressa inn 1-0 leiing. Viggo klarer ikkje å heve seg etter dette Olsvik forsett å ha trykket og får 2-0  målet etter slurv i Viggo forsvaret. Få minutt seinare kjem 3-0 denne gangen og etter eit frispark som Anders er uheldig å setter ballen i eige nett. Etter dette hevar Viggo seg litt og siste 10 minutta i 1.omgang styrer vi kampen. Vi skapar eit par farlige sjansar men maktar ikkje å sette ballen i nettet.
I pausen er vi bestemt på å gå ut å gjere ein betre 2.omgang, men Olsvik går ut med høgt press og Viggo slit med å få tak på kampen frå starten. Vi kjempar oss inn i  kampen igjen og det bølgar mykje fram og tilbake. Midt i omgangen rotar vi det igjen til i forsvaret og Olsvik får scora sitt 4. for dagen. Viggo pressar på utover omgangen og vi har mange store sjansar til å å få reduseringa, men det er ikkje dagen for Viggo mål. Mot slutten får Olsvik enda eit mål på noko som må vere tidenes klaraste offside, men det endar dermed opp med 5-0 tilslutt. Eit stygt tap for Viggo.