0-2 50 min Ørjan
0-3 60 min Sjur
0-4 85 min Ørjan

Flott dag for fotball på Viggo stadion, men dommaren som kretsen hadde satt opp, møtte ikkje til kamp. Jørn var sporty og stilte som dommar.
Viggo starta kampen best og vi styrer det meste som skjer. Vi skapar mykje framover på bana og har god kontroll bakover. Utteljing får vi første når Stian sler ein knallhard corner på første stolpe og Ove får lov til å styre ballen i nettet til 1-0 ledelse til Viggo. Resten av omgangen pressar Viggo på for å få fleire mål, men stillinga held seg til pause.
Andre omgang startar som første sluttar, med klart press til Viggo. Ørjan aukar leiinga til 2-0 etter 5 minutter. 10 minutter seinare kjempar Sjur seg igjennom og lobbar elegant over keeper til 3-0 leiing til Viggo.
Viggo held oppe trykket resten av omgangen, og Hasunds Hund får berre ein sjanse gjennom heile 2.omgang. Heilt på slutten er Ørjan vaken på eit dårlig tilbakespel frå Hasunds Hund og setter inn sitt andre for dagen og Viggo sitt fjerde mål, slik at sluttstillinga blir 4-0.