Sondre

1-0 20 min
1-1 70 min Roger

Kamp referat:
Siste kampen for året, og årets lengste bortekamp. Vi tidleg på plass ved Hordatun Idrettsplass og første del av oppvarminga blir tatt i styrkerommet. Vi bestemmer før kampen at vi skal prøve å presse høgt og få eit tidleg mål. Den planen hadde tydelegvis Harding og lagt, for det er to veldig angripsvillige lag som setter i gang. I starten er det veldig jamt, og kampen bølgjar veldi fram og tilbake i starten. Ingen kjem nokon store sjanser dei første minutta og det er Viggo som første kjem til sjansar omlag eit kvarter ut i kampen. Vi pressar Harding meir bakover på bana og kjem til eit par skikkelig farlige skot som kunne gitt oss det viktige førstemålet. I staden er det Harding som på ein corner  får til eit strålande heading som går inn heilt oppe i krysset til 1-0 leiing. Resten av omgangen er det Viggo som styrer det meste som skjer utan at vi kjem til for mange store sjansar. Vi hadde definitivt fortent eit utlikning før pause, men Harding held leiinga til halvtid.
2.omgang er i all hovedsak einvegskøyring mot Harding sitt mål. Harding får eit par cornera og ein overgang eller to, ellers er ballen stort sett inne på deira banehalvdel i heile andre omgang. Vi pumpar ballen inn framfor mål og vi skapar fleire sjansar til å få mål. Men vi slite med utteljinga, og berre Roger klarar å sette ballen i mål. Eit flott innlegg frå Ørjan styrer Roger sikkert i mål til 1-1 omlag midtveis i andre omgang. Dessverre klarar vi ikkje å få meir uttelljing på sjansane og kampen endar 1-1. Dermed er det Harding som får spele 5.divisjon i sesongen 2012 og Viggo må ta nok eit år i 6.divisjon.