0-5 45 min Ørjan
0-6 65 min Ørjan
1-6 85 min

Kamp referat:
Ei hektisk kampoppladning der vi ankjem bana 10 minutt før kampen sparkast igang. Dei første minutta ber preg av dette og vi slite med å komme skikkeleg med i starten. Morten gjer eit par strålande redningar dei første minutta og dette virkar å vekke heile laget. Etter dei 10 første minutta tar vi meir over og det er fullt fortent når Eirik dunkar ballen i mål frå 20 meter til 1-0 leiing etter omlag 20 minutter. Etter dette skjer det for på Hundvåkøy og Olav puttar 2-0 etter eit supert innlegg frå Eirik frå venstre. Få minutter seinare puttar Eirik sitt andre for dagen og aukar leiinga til 3-0 til Viggo. Austevoll 3 får utvist ein spelar etter omlag ein halvtime etter to stygge taklingar som førte til 2 gule kort. Viggo forsett kjøret  utover omgangen og Ørjan puttar to flotte mål mot slutten av omgangen slik at stillinga til pause er 5-0 til Viggo.

Andre omgang blir ikkje like bra av Viggo. Vi skapar ein god del sjansar og kan score mange mål i løpet omgangen, men det blir med det eine målet til Ørjan midtveis i 2.omgang. Spelet fungerar ikkje like bra og mot slutten får Austevoll ei redusering, men seieren er aldri trua og Viggo tar sin andre strake seier for sesongen.