4-0 70 min Daniel
5-0 80 min Kurt
6-0 85 min Sjur

Kamp referat:
Heimekamp mot Nymarkskollega Hasunds Hund. Før avspark er vi bestemte på at vi skal gå i krigen mot Hasunds og hindre at dei får ta ledelsen mot oss slik dei gjorde i begge kampane i fjor. Kampen startar med eit voldsomt press av Hasunds Hund. Viggo blir pressa langt ned på bana utan at dei kjem til store sjansar. Viggo slite med å få igang spelet og vi sliter med å komme oss ut av eigen banehalvdel. Utover i omgangen klarer vi å få til nokon farlige overgangar og både Anders, Olav og Ørjan får muligheitene til å sende Viggo i ledelsen. Men 0-0 står seg til pause og noko begge lag kan vere nøgde med.
I andre omgang bestemmer vi for å heve oss fleire hakk og vi pressar høgare oppe i bana. Vi får resultater ganske kjapt når vi får innkast høgt på høgrekanten. Ove spelar ballen til Stian som dunkar ballen i mål med eit kjempeskot frå 20 meter. Viggo forsetter å holde trøkket oppe og Ørjan aukar ledelsen etter flott spel etter omlag ein times spel. Deretter er Ørjan tilretteleggar for Ove som kjem aleine med keeper og setter ballen i lengste hjørne til 3-0 til Viggo. Deretter er det Daniel sin tur til å putte sitt første mål for Viggo til 4-0. Viggo styrer alt i denne perioden og vi har fleire sjansar til å auke leiinga. Etter 80 min jagar Pawel ein lang ball inn i bakrommet og keeper feller Pawel og det blir dømt straffe. Kurt får etterkvart sjansen og setter sikkert inn 5-0. Heilt på slutten har Hasunds corner, men Viggo er giftige på kontringar og Ørjan spelar Sjur fint igjennom og sogningen scorar sitt første mål for Viggo.

Kampen endar med 6-0, etter ein meget sterk 2.omgang av Viggo. Vi slit litt i starten av kampen men hevar oss kraftig utover i kampen.