Klokke:

15.00

Bane:

Nymark Grus

Etter å ha klart 0-0 borte mot Kjøkkelvik hadde vi håp om poeng, men kampen starta dårlig for Viggo. Etter 2 minutter fekk vi straffe etter hands på ein Kjøkkelvik spelar. Etter litt usikkerhet om kven som skulle ta straffe tok kaptein Knut M. fart og satte straffa i stolpen ut. Kort tid etter var Kjøkkelvik i angrep og fekk avslutta på mål. Ballen var stoppa på streken (eller litt innanfor), og dommaren dømte mål til Kjøkkelvik. Dermed sto det 1-0 til Kjøkkelvik. Resten av første omgang var Viggo tafatte og kom aldri inn i kampen igjen. Kjøkkelvik scora tre til og gjekk til pause med 4-0.

Andre omgang var ikkje mykje bedre, men Knut I fekk satt inn ei redusering til 5-1, men Kjøkkelvik scora eit til på slutten og vann tilslutt 6-1.

Kjøkkelvik var eit klart bedre lag og kunne vunne mykje meir. Vi må no sjå fram mot mandagens kamp mot Lindås der vi må heve oss kraftig for å få eit bra resultat.