Klokke:

19.45

Bane:

Nygårdsmyren Idrettspark

På dagen 90år etter at Viggo var stifta tok vi den første seieren i femte divisjon sidan 1999. Ein velfortent 3-0 seier etter nok ein god kamp av Viggo-laget.

Kampen startar noko forsinka på grunn av ein dommar som var litt sein. Dette såg ikkje ut til å påvirke Viggo, og vi gjekk rett ut å styrte kampen. Vi kjem til ein del sjansar i starten og spesielt på dødballer virkar vi farlige. Børge får ein diger sjanse midt i omgangen då han får ballen aleine med keeper på 7-8 meter, men setter avslutninga rett på keeper. Vi holder oppe presset og skapar fleire sjansar utover omgangen.
Etter ca 35 minutter får vi corner fra høgre og Roger legger ein ball som går mot bakerst stolpe og der setter Ove ballen kontant i mål ved hjelp av venstre foten.

5 minutter seinare sler Vidar ein lekker ball over forsvaret som Ove følger opp og setter ballen bak keeper i duell med to forsvarspelarar og det står 2-0 som holder seg til pause.

Andre omgang forsetter som første omgang, men klart overtak til Viggo, men Lyngbø kjem meir inn i kampen og får nokon avlsutningar på mål. Knut Instanes kjem inn i andre omgang og får æra av og sette inn vårt siste mål for dagen. Eit godt slått frispark blir svinga inn i feltet kor Knut I dukker opp og setter ballen i tverrligaren og returen i mål.

Vi vinner sesongens første kamp etter flott innsats av heile laget. Vi viser god moral og støttar kvarandre opp i gjennom heile kampen. Vi må satse på å beholde denne innstillinga for resten av kampane så blir det mange fleire poeng på oss.