Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

ß

Sk Viggo

-

Telavåg

0-0 (0-0)

à

                   
                   
        Morten        
                 
                   
                   
      Knut M. Knut L.      
  Roger     Helge  
           
               
                   
      Bjarte Halfdan      
  Thomas(65)     Vidar  
  Kim Ove(25)        
               
      Ove J Børge(75)      
        Kjetil(15)      
               
                   
                   
                   
                   
                 
 

Dato:

30-april-05

Klokke:

15.00

Bane:

Nymark 03

Ny heimekamp for Viggo og vi kaprar sesongens første poeng etter ein god kamp av heile laget, men der vi ikkje får ballen imål.

Vi startar kampen med ein fin medvind i ryggen, og denne utnyttar vi fint i starten og skapar oss ein del flotte sjanser. Vi kjempar god og styrer kampen gjennom heile første omgang. Vi skaper ein del store sjanser, Børge har eit flott skudd som Telavåg sin god keeper får slått i stanga. Ove har ei heading over keeper men den forsvinner like utanfor.

Ellers so jobbar vi godt heile omgangen, men blir til tider litt stilleståande på topp.

Etter pause forsetter vi den gode innsatsen og styrer kampen sjølv om vi no har vinden imot oss. Vi har i andre omgang ein 4-5 klare målsjanser, men maktar ikkje å omsette nokon av dei i scoringer. Telvåg kjem og til eit par sjansar, men Morten spelar ein god kamp og tar seg alt som kjem.

Alt i alt spelar vi nok ein god kamp, men får med oss berre eit poeng. Hadde vi scora på sjansane våre hadde vi nok sikra årets første trepoengar idag. Men vi må ta med oss det positive i ein flott innsats og bra spel og gå inn for tre poeng neste kamp. Litt skryt til Telavåg må og takast med, eit fair lag og spele mot, og dermed blir det ein kjekk kamp for alle. Det sto i sterk kontrast til vår forrige kamp. Vi ser no fram til borte kampen mot Telavåg der vi skal ta med oss alle tre poenga heime igjen.

Dersom nokon skulle ha synspunkt på kamp, ikkje ver sjenert av dokke men legg gjerne inn eit innlegg i diskusjonsforumet vårt.
Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com