Klokke:

19.00

Bane:

Nymark Grus

Fredag den trettande vart ingen lykkedag for Viggo iallefall. Vi tapar tilslutt 3-0 etter det som måtte vere sesongen dårligast kamp. Vi startar kampen bra og har presset i første del av kampen. Og Ove får kampens største sjanse, men aleine med keeper forsvinner ballen langt utanfor, ei elendig avsluttning. Få minutter etter dette kjem Arna/B rundt på kanten og innlegget setter Kim Ove kontant imål. Eit kjempefint mål av Kim Ove, berre så synd det var i feil mål. Etter dette faller vi litt sammen og lar Arna/B styre kampen. Andre målet deira kjem av ei avklaring fra eigen banehalvdel som suser rett i mål.

I pausen er vi alle einige om å gå ut for å hente inn igjen ledelsen, men det blir lite ut av det. Vi skaper ikkje ein einast målsjanse i heile andre omgang og spelar ein grusom andre omgang. Heilt mot slutten får Arna/B sitt tredje for dagen og punkterer kampen heilt.

Vi står dermed forsatt med berre 4 poeng, og ligger faretruande nær botnen av tabellen. Vi må prøve å få tilbake innsatsen og gløden vi har hatt dei forrige kampane for å kunne vinne kampane som kjem framover.