Mål:
1-0 - 80 min
2-0 - 88 min

Referat

Ny bortekamp på Sotra, denne gangen på den sørlige delen av øya. Skogsvåg tok imot Viggo til kamp og etter to 1-1 resultat borte mot Skogsvåg i fjor satsa vi på å ta ein seier i denne kampen.

Vi startar kampen med lavt press og mykje folk bak ballen. Planen er å vere solide bakifrå satse på raske overgangar. Vi er kompakte og har god kontroll på det meste som skjer. I løpet av første omgang får vi til eit par-tre fine overgangar og med litt flaks kunne vi tatt ledelsen til pause. Skogsvåg har og sine sjansar til å ta ledelsen, men stillinga er 0-0 til pause.

Vi byter litt i pausa men kampen forsetter i same sporet og 2.omgang er ikkje ulik det som blei vist før pause. 10 minutt før slutt kjem eit innlegg frå høgrekanten til Skogsvåg og ei klarering ut av feltet endar ballen hos ein Skogsvåg spelar som får kjempetreff og sender ballen heilt opp vinkelen til 1-0 til Skogsvåg. Like før slutt får Skogsvåg frispark på omkring 20 meter og medan Viggo organiserer mur fastsett Skogsvåg resultatet til 2-0. Dermed nok eit tap for Viggo på Sotra.