1-1 - 48 min

2-1 - 58 min

Referat:
Bortekamp på eit snørikt Sotra, men trass i dette var det ei flott bane som møtte oss på Ågotnes. Tydelig at Nordre Fjell har gode banemannskap.
Kampen startar bra for Viggo og vi pressar Nordre Fjell bak på bana omtrent rett i frå avspark. Etter få minutt får vi frispark frå 20 meter og Vidar leitar fram storslegga og dunkar ballen i mål til ledelse 1-0. Få minutter etterpå får Viggo eit nytt frispark etter litt lenger ute på bana og Vidar dunkar til igjen, men denne gangen uten at ballen går i mål.
Viggo forsetter å jobbe bra og vi har kontroll på det meste i 1.omgang. Nordre Fjell er frampå med ei farlig heading, men er ellers ufarlige. Viggo spelar godt defensivt og lagdelane fungerar bra saman og vi er flinke til å køyre overgangane når vi får sjansen til det. Vi kjem rundt på kantane ved fleire høve men klarar ikkje å skape dei heilt store sjansane. Omgangen ebber dermed ut med 1-0 ledelse til Viggo.
I pausen byttar vi igjen store delar av laget og alle som er med får komme innpå i pausen. Ein del har litt uvante posisjoner og vi kjem dårlig i gang i 2.omgang. Etter berre tre minutter er vi uheldige i avklaringane og Nordre Fjell kjem aleine med Trond og setter ballen i nettet til 1-1. Vi sliter med å komme inn i kampen igjen og NF rullar opp eine angrepet etter det andre og vi kjem ikkje inn i spelet. Eit kvarter ut i omgangen bryt NF igjen og kjem på ein rask overgang som endar med 2-1 til Nordre Fjell.
Vi sliter med at laget ikkje henger ikkje skikkelig saman og vi jobbar for mykje kvar for oss istadenfor å jobbe som eit lag. Mot slutten av kampen begynner vi å fungere betre saman igjen, men vi klarer ikkje å skape dei store sjansane. Heilt på tampen trur Kurt han har utlikna med eit kanonfrispark, men dommaren har merkelig nok dømt indirekte frispark og dermed endar kampen med 2-1 tap for Viggo.