Frode

Mål:
1-0 - 5 min
1-1 - 25 min Shatty

Flott solskin danna ramma om første bortekampen for sesongen mot Skogsvåg. Kampen starta med press frå Skogsvåg mot Viggo sitt mål. Dei har fleire cornar tidleg i kampen og den eine av desse blir sett i mål til 1-0 etter litt ping pong inne i feltet.
Etterkvart får Viggo organisert seg betre og vi kjem meir inn i kampen. Midtveis i omgangen får vi frispark midt på bana og Ove sler opp i feltet der Shatty setter returen frå keeper i mål til 1-1. Etter utlikninga tar Viggo meir og meir over og før pause har både Shatty og Marcin store sjansar til å auke ledelsen utan å lykkast slik at stillinga til pause blir 1-1.
I pausen bestemmer vi for å forsette på same måten, men andre omgang blir ein jamn omgang der ingen av laga lykkast med å score mål. Nokon halvsjansar til kvart av laga, men ingen som klarer å gjere det heilt store. Dermed spelar vi vår 2. uavgjort kamp så langt i sesongen.
Skogsvåg sin reporatsje om kampen ligger her.