Nyttårsturnering 2014

Nyttårsturneringa i 2014 blei arrangert i Haukelandshallen laurdag 4.januar 2014. Totalt 34 lag var med i turneringa og 66 kampar blei spelt.

I seniorklassa vann Nordre Fjell IL 3-2 over Skjergard IL i semifinalen. I den andre semifinalen vann Bønes IL 3-2 over Sk Viggo sitt lag.
I finalen tok Bønes ein tidleg leiing, men Nordre Fjell utlikna få minutt før slutt og kampen gjekk til straffer. Der var Nordre Fjell sterkast og vann for tredje året på rad.
Alle resultata i senior klassa kan sjåast her
.
Nordre Fjell IL Bønes IL

I Old Girls klassa var det veldig jamt i begge puljene og både Follese FK og Nymark IL 1 vant gruppene sine på betre målforskjell enn andre lag.
Det blei ein jamn finale med sjansar til begge lag, men ingen klarte å putte ballen i mål. Dermed vart kampen avgjort på straffespark der Nymark vann 1-0 over Follese, og tok sin første seier i turneringa.
Alle resultata i Old Girls klassa kan sjåast her
.
Nymark IL Follese FK

I Old Boys klassen var Sk Hardy beste laget i gruppespelet og møtte Nymark IL i finalen, etter at Nymark hadde betre målforskjell enn Sk Viggo.
I gruppespelet vann Hardy 5-1 over Nymark, men finalen var tett og jamn og ingen av laga klarte å score i løpet av dei 18 minutta. Kampen enda dermed med straffer, der Nymark var scora flest gangar og vann turneringa for andre gang på rad.