5-170 minFana 3Robin Gjedrem
6-175 minFana 3Yerosen Tolesa Alemu
6-279 minLars Andreas Nerland
6-386 minAndreas Gilje

Til bortekampen mot Fana 2 var det igjen lite folk å ta av. Dette har vært tilfelle ved flere av kampene våre denne sesongen, hvilket vi også ser på resultatene.

I likhet med en del andre kamper i år var dette absolutt en kamp vi kunne fått med oss alle poengene. 1.omgang spiller vi til tider bra fotball og produserer mange store sjanser, uten å få uttelling. Det føltes nesten flaterende å gå til pause med 2-1 til hjemmelaget. Det må nevnes at Mathias sitt mål i denne omgangen var en absolutt høydare med en skikkelig kule fra langt hold. Målene til Fana i denne omgangen skaper vi som resultat av personlige feil.

Nesten uten innbyttere (kun Emil) ble 2 omgang tøff for våre gutter. Både Per og Mathias slet med skade og måtte ut i 2 omgang , heldigvis kunne Per spille siste del av kampen, men det var mange trøtte bein utpå der. En småsyk Anders spilte hele kampen så det var ingen ting å si på innstillingen til de karene vi hadde med oss denne Lørdagen. Fana tok mer og mer over kampen og skapte en god del muligheter utover i kampen, og de stoppet ikke før vi hadde totalt 6 mål imot.

Viggo viser høy moral på slutten av omgangen og reduserer 2 ganger ved Lars og Andreas, slik at kampen ender 6-3 til hjemmelaget.