1-486 minEikelandsfjorden
Gult Kort26 minSondre Eliasson
Gult Kort85 minOla Kristoffersen

Det var en skikkelig regntung bane som møtte oss denne høstkvelden inne i Eikelandsfjorden.
Litt kort oppvarming etter en noe forsinket busstur lot ikke til å hemme våre gutter. Vi tar tak fra start og Per lager 3 mål på 12 minutter (6-18 min) Vanskelig å toppe den, men en del av æren skal også Håvard ha som var nest sist på ballen ved alle 3 målene. Resten av omgangen er vi det klart beste laget, men vi var godt fornøyd med å gå i garderoben med en 3-0 ledelse.

2 omgang jevnet det seg mer ut ,kampen detter litt i kvalitet helt til omgangens høydepunkt i det 79 min. Da dundret Bjørn til med storsleggen å ballen føk i mål fra ca 20-25 meter.
Et nydelig mål i likhet til scoringene i 1 omgang som også var av den lekre sorten.
Hjemmelaget for en redusering i slutten av omgangen etter en duell som Ola var innvolvert i. Det blir dømt straffe som settes kontrollert i mål. Bortsett fra det, telte jeg bare en stor mål mulighet fra hjemmelaget som kom først etter 86 minutter.

I det hele en godt gjennomført bortekamp, med god stemning på bussturen hjem!!!