1-128 minDaniel Leikvoll
2-150 minPer Anders Sårheim
3-160 minSjølvmål
4-167 minDaniel Leikvoll

Etter en sterk seier i forrige runde fra Viggo, er laget ivrig på å fortsette den gode formen og få et godt resultat mot Nore Neset/Lysekloster. Forrige møte mot dagens motstander ble 1-2 seier for Viggo.

Viggo fortsetter i en 3-5-2 formasjon, med løpssterke vingbacker i Erlend og Per på hver sin side. Dessverre må Martin gi seg tidlig i kampen etter en kjenning til strekken han pådro seg før sommer. Viggo finner ikke helt rytmen og flyten i første omgang, og blir bøtet for det i det 22.minutt, da en ball lever for lenge inni 16-meteren og blir dyttet inn av en NN/L-spiller. Viggo har ball en del, men kommer oss ikke noe særlig oppover banen og det kollektive presset er en del under det som er å forvente. Det tar ikke lang tid før Viggo svarer, da Bjørn Magne har komt seg godt opp på høyre kant og leverer et millimeterpresist innlegg til Daniel, som scorer på hodet, noe som ikke er hverdagskost for spissen. Dermed går lagene til pause til stillingen 1-1.

2.omgang blir en stor forbedring fra forrige. Viggo bytter inn Christian, som gjør viser seg frem med en gang. Viggo får et frispark som blir kjapt tatt, lagt inn i feltet, og en god assist på hodet fra Christian gjør at Per står foran mål helt alene og kan dytte ballen i det tomme buret i det 50.minutt. Ti minutter etterpå spiller Viggo seg hurtig fremover på banen. Ballen er hos Erlend i en god innleggsposisjon, som pisker den inn og tvinger en NN/L-spiller til selvmål. Til slutt får Daniel en høy ball som han får under kontroll, går forbi to spillere og plasserer den rolig i lengste hjørnet langs gresset i det 67.minutt. Viggo får mange store målsjanser, men det ender 4-1 i en sterk hjemmeseier.

Dermed er Viggo på 3.plass, 5 poeng unna 2.plass og 6 poeng unna 1.plass. Neste kamp mot Rosendal er lørdag 31.august.