0-17 minMartin Ystebø
0-211 minFredrik Aldár
0-342 minMartin Ystebø

Kampreferat:

Etter sommerpausen er det på tide med høstens første kamp. Viggo møter Laksevåg på bortebane, og etter et 2-1 tap i åpningskampen mot Laksevåg, er Viggo ivrig på å få en god start på andre halvdel av sesongen.

Det tar ikke lang tid før Viggo går opp i ledelsen. Etter 7 minutter viser Martin at skuddfoten er finjustert. Viggo klarer å holde en fin rytme i kampen med gode løsninger på trange situasjoner, mens Laksevåg prøver stadig å slå den lange pasningen i bakrom. Viggo får et frispark rundt midtbanen, og etter kjapp tenking av Erik, slår han den mot Martin på kant som får slått innlegget fra bedre vinkel. En stuss i feltet får den på pannebrasken til Fredrik, og etter 11 minutter leder Viggo 2-0. Videre holder Viggo god kontroll på kampen med gode sjanser til flere mål. Like før pause skal Martin nok en gang vise god avslutningsevne utenfor 16-meteren, da han får ballen under kontroll og på halvvolley dunker ballen i hjørnet. 3-0 til pause.

Pausepraten er kort. Ikke slipp inn mål, og hold roen. Det ble utfallet til 2.omgang, og etter en kalkulert «kjedelig» omgang, forblir resultatet 3-0. Dermed klatrer Viggo til 3.plass, foran Laksevåg med like poeng, men en kamp mindre spilt.