7-1Per Anders Sårheim
Gult Kort29 minBergkrystall
Rødt Kort59 minFredrik Aldár
Rødt Kort70 minBergkrystall

Viggo tar i mot Bergkrystall på hjemmebane. Sist lagene møttes 18.mai, tapte Viggo 0-1.

I 1.omgang er det tydelig at Viggo har klarere kampplan enn Bergkrystall. Bergkrystall sliter med å komme seg oppover banen, og blir tydelig stresset når Viggo setter press på ballfører. Det lønner seg, da Daniel får en flott stikker fra Berner og lopper den over keeper. Etter dette kom målene slag i slag. Viggo spiller veldig fin fotball, med gode stikkere i det store bakrommet, som gjør at Daniel kan legge den flatt foran mål for Tollak å score. Dermed kommer Martin på scoringslisten også, med ein fin avslutning forbi keeper og i lengste hjørnet. Like etter, Martin igjen, med venstre denne gang, samme hjørnet. Dermed kan Viggo gå inn til pause med en 4-0 ledelse.

I 2.omgang gir vi fra oss initiativet litt, og Bergkrystall blir mer invitert i kampen. En refleks fra Fredrik, som slår ballen med hånda inn i straffefeltet, gir Bergkrystall straffe. Stillingen blir da 4-1. Men Viggo slår tilbake, da Martin får sin perfekte hat-trick (heading, høyre, venstre) og Viggo går opp til 5-1. Kampens høydepunkt kommer når Viggo får straffe, og Espen Johannessen, som aldri har scora på 11-fotball, setter den kontant i krysset. Per avslutter fullstendig overkjøring og scorer 7-1 målet som også blir sluttresultatet.