2-239 minMikal Thorsheim Selmer
3-272 minPer Anders Sårheim
3-388 minMann

Viggo åpner gruppefinalen mot Mann elendig. Vi henger ikke sammen som lag, kommunikasjonen er fraværende og Mann får store rom å boltre seg i på Viggo sin halvdel.

Allerede etter 4 minutt blir det slått hardt inn fra venstre på første stolpe der Sondre er uheldig og sklir ballen i eget nett. Etter 12 minutt blir det slått en lang ufarlig ball bak vært forsvar og Håkon er for løs med tilbakespillet til keeper, noe som gjør at en jagende Mannspiller enkelt kan sette inn 0-2. Vi kommer oss litt til hektene uten at vi briljerer av den grunn.

Etter 28 minutter snapper Martin en tversoverpassning og setter direkte på turboen og utfordrer høyrebacken til Mann som ikke henger med. Fra 16 meter setter Martin fint redusering i hjørnet. Like etterpå blir Daniel snytt for skåring da ballen er godt og vel en meter over linja. Dommeren står i fin positur på midstreken og kan sågår ikke plase for mål så lenge han ikke kan se at den er over linja. Så etter 39 minutter blir et frispark pumpa inn i feltet til Mann. Sondre Hilmar kriger med keeper som ikke får kontroll. Ballen detter ned foran føttene til Mikal som enkelt kan sette inn utligning fra 5 meter.

I pausen blir vi enige om å heve oss, et par bytter blir gjort. Omgangen starter imidlertid nesten like svakt som den første. Vi er heldige som ikke får mål i det første kvarteret og gradvis kjemper vi oss inn i kampen igjen. Etter 72 min får Per en stikker fra Sverre og litt skrått fra 14 meter får han slengt avgårde et ikke alt for hardt skudd som keeper fomler i mål. Nå bølger det frem og tilbake og vi har flere sjanser til å pungtere kampen. I stedet er det Mann som får uttelling 2 minutter før slutt på en corner.

Martin har en ny god kamp for oss, Sondre Harila og Daniel viser også my positivt. Mikal skårer sitt 5 mål i sin tredje kamp på rad.

Et steg tilbake fra kampen vi hadde mot Austevoll, men vi klarer likevel å unngå å tape slik at vi blir gruppevinner i avdelingen vår. Nå blir det spennende å se hvem vi møter.