8-176 minKai A. Aa
9-178 minEspen Årbakke
9-288 minRagnarok
9-389 minRagnarok

Vårsesongens siste kamp går mot Ragnarok på Nymark. Kampen opnar jamt og med lite finspel. Etter 15 minutt får Ragnarok det første målet etter stuss frå kloss hold. Vi speler oss betre og betre og etter 27 minutt utliknar Thomas til 1-1. Vi tar over kampen og Adrian får satt to kjappe slik at vi går til pause med ei fortent 3-1 leiing.

Vi fortsetter andre omgang i samme spor og viser fram mykje fint spel. Matta får satt inn 4-1, og Thomas aukar like etterpå til 5-1. Adrian, som speler sin andre kamp på få timar, får sitt hattrick då han setter in 6-1. Vi har full kontroll på kampen, og spelar fint og med tempo langs bakken. Kampens mål kjem då Kai smeller ballen i krysset frå sin kantposisjon. Vi leiar 9-1 med ti minutt igjen å spele, men slepper oss litt ned på slutten og Ragnarok får to trøystemål. Uansett, ein meget god kamp av oss og ein deilig avslutning på vårsesongen.