Håkon Eidsvåg
Espen Johannessen

0-113 minRadøy Manger
5-053 minMartin Ystebø

Et ufyselig vær med sterk vind og regn gjorde spilleforholdene vanskelige da vi møtte femtedivisjonslaget Radøy/Manger til dyst. Vi hadde mange forfall til denne kampen men klarer likevel å stille et slagkraftig lag. Radøy/Manger vinner myntkastet og får fordelen av å ha vinden i ryggen i første omgang. De første minuttene er preget av mye dueller og lite finspill fra noen av lagene. Etter cirka kvarteret blir en Radøy/Manger spiller tredd i gjennom og aleine med Vegard kan han gjøre 0-1. Ved dette tilfellet var avstandene i forsvaret vårt for store slik at vi ikke klarte å demme opp godt nok. Bølget spiller frem og tilbake og vi har større og flere sjanser enn motstanderen vår. Både Martin og Daniel Leikvoll har store muligheter de kunne ha skåret på.

I andre omgang er det vi som får vinden i ryggen. De første 20 minuttene bor vi på halvdelen til Radøy/Manger og der også i denne perioden at Martin drar seg innover fra venstre og fyrer av fra cirka 22 meter. Bongom I Radøy/Manger målet får så vidt opp armene før ballen ligger i nettet. Resten av kampen er vi det førende laget. Vi har full kontroll defensivt men klarer ikke å skape nok foran mål at vi får inn seiersmålet.

Vi kan være fornøyd med den defensive jobben igjen selv om vi slipper inn et unødvendig mål. Offensivt skaper vi mindre enn tidligere kamper noe forholdene må ta litt av skylden for samt en bra motstander.