1-030 minMartin Ystebø
2-060 minSondre Eliasson
2-185 minLyngbø 2

Det var et tent Viggolag som gikk på banen for vise at vi vi er et bedre lag enn det vi fikk vist mot Myrdal. Lyngbø 2 viser seg som et bra lag. De har ballen en del i innledningen mens Viggo er småfarlige på overganger.

Etter halvtimen skrur Martin en kårner rett i mål. Demed 1-0- Før dette hadde Sondre Harila en heading i stolpen også det etter kårner. Lyngbø 2 skaper fint lite trøbbel for Viggo på den siste tredjedelen. I pausen blir vi enige om å jobbe knallhardt i den andre og ligge kompakt med laget vårt.

Om Lyngbø 2 hadde ballen mest i første omgang har de den enda mer i den andre. Vi er derimot vel så farlige på være overganger og dødballer. Nettopp på en våre mange kårnere stiger Sondre Hilmar til himmels og stanger oss i 2-0 ledelse. En deilig skåring som gjør at vi kan puste litt lettere på siden. Teodor varter opp med et par kanonredninger, ellers er det fortsatt lite Lynbgø 2 har å by på. De får imidlertid en redusering da et frispark blir stusset i mål fra kort hold 5 minutter før slutt. De får enda en mulighet til utligning men heldigvis sniker ballen seg på feil side av stolpen.

En arbeidsseier for Viggo der alle involverte gjør en helhjertet innsats.