2-158 minPer Anders Sårheim
3-159 minTertnes
4-162 minTertnes
4-290 minPer Anders Sårheim

Nokon manglar før kamp, blant anna Morten, så Hendrik fekk tillit mellom stengene. Viggo tar avspark, men Tertnes kjempar seg fort til initiativet i kampen. Viggo blir pressa lave og vi klarer ikkje å skape noko særleg sjansar og spel på eigen hand. Tertnes skapar heller ikkje nokon store sjansar og vi har god kontroll bakover på bana.

10 minutt før pause går ei avklaring frå Sindre i Ove og detter ned til Tertnes spissen som setter inn 1-0 leiing. Viggo hevar seg litt inn mot pause, og vi får eit par halvsjansar rett før pause utan å få utteljing.

Andre omgang startar dårleg for Viggo når dommaren dømmer straffe til Tertnes etter 5 minutt etter at Tertnes spelaren setter kneet i hovudet på Hendrik og detter inne i feltet. Straffa går i mål til 2-0.

Eit langt innkast frå Sindre blir stussa vidare av Sverre til Per som kjempar inn redusering 2-1. Men Tertnes slår kjapt tilbake og spelar gjennom spissen som setter inn 3-1. Få minutt etterpå skrur ein corner rett i mål til 4-1. På slutten flyttar Viggo opp folk i jakt på mål og det blir store rom for Tertnes mot slutten. Dei klarar ikkje å utnytte sjansane og Viggo får kampens siste mål når Per setter sin andre for dagen til 4-2.