0-310 minMann
1-328 minØystein Bøyum
2-333 minMarius Nesse
3-385 minKarsten Stordrange Hyvik

Ikke mindre enn 25 spillere fikk prøve seg i minimum 30 minutter mot divisjonskollega Mann. Vi fikk en fryktelig start på kampen og allerede i det fjerde minuttet glir en Mannspiller gjennom hele forsvaret vårt og lager 1-0. Vi klarer ikke å reise etter denne kalddusjen og Mann får stadig vekk komme til sjanser pga en dårlig organsirt midtbane og ditto dårlig firer bak. Kommunikasjonen er fraværende og vi har heller ikke nok å gi i duellspillet. 2-0 og 3-0 kommer retter etter hverandre og etter kvarteret står det altså 3-0.

Etter dette er det spor til bedring men vi klarer sjelden å hå nok ro med ballen i laget slik at vi pådrar oss for mange brudd. Are er nesten i gjennom ved et tilfelle men blir løpt opp i det han skal avslutte. Like før halvtimen er spilt finner Øystein en åpning i Mann sitt forsvar og setter reduseringen sikkert aleine med keeper.

Andre omgang er mye bedre og vi reduserer kjapt i det Martin og Marius kombinerer fint på venstresiden. Martin slår en deilig tunell før han serverer Marius på cirka 13 meter. Han drar til med venstre og ballen går i venstre hjørnet. Resten av omgangen er ganske jevnspilt med et like Viggoovertak.

I den tredje omgangen blir det gjort flere bytter og mange får sin debut i Viggodrakten. Det er god innsats over hele linjen og selv om ikke alle kjenner alle like godt får vi til noen gode kombinasjoner. Vi utligner helt på slutten da Mikal setter et innlegg fra Daniel så og si på målstreken. Fint å klare uavgjort selv om resultatet ikke var det som var i høysetet denne kvelden.

Nå er det første seriekamp på lørdag og vi kan maksimum bruke 18 spillere. Noen blir dermed ikke med denne gangen men vil garantert få sjansen utover i sesongen.