2-018 minLoddefjord
3-026 minLoddefjord
3-167 minØystein Bøyum
3-278 minØystein Bøyum

Ei flott matte venta Viggo i Alvøen der eit sterkt Loddefjord lag var motstandar. 5 av spelarane frå 4.divisjonskampen dagen før var med og satte sitt preg på kampen.

Loddefjord starta best og tar kjapt initiativet i kampen.

Kun 5 minutt er gått når Loddefjord kjem seg ned på sin høgreside og får slått ballen inn foran mål og spissen kan sette inn sitt første for dagen.

Viggo slite med å få spelet til å å fungere og avslutningane forsvinn utanfor målet til Loddefjord. Vi kjem nærme på ein corner som blir heada rett utanfor.

Loddefjord er farlege både når dei spelar seg igjennom midten og når dei kontrar på Viggo. Etter 18 minutt blir ein Loddefjord spelar lagt i bakken og dommaren dømmer straffe. Straffa setter dei sikkert i mål til 2-0 leiing.

Loddefjord forsetter å skape sjansar utover omgangen og etter 26 minutt kjem dagens tredje mål, alle frå same Loddefjord spelar.

Viggo får lite til å stemme, og Loddefjord er nærmar fleire mål i første omgang enn Viggo er redusering.

Etter pause hevar Viggo seg kraftig og vi kjempar betre i duellane og får spelet til å flyte betre.  Vi begynne etterkvart å skape fleire sjansar mot Loddefjord og får i tillegg eit par farlege dødballar.

Midtvegs i omgangen vinn vi ballen høgt i bana og Øystein kjem aleine med keeper og setter inn redudseringa til 3-1.

Viggo held oppe trykket og skapar fleire sjansar til å score fleire mål, samtidig er Loddefjord farlege på overgangar. Eit kvarter før slutt skjer det ting  i begge ender av banen. Ein Loddefjord spelar bli lagt ned i Viggo sin sekstenmeter, men dommaren vinkar spelet vidare. Viggo sler ein lang ball opp langs venstreside (som kanskje var utanfor bana), som Øystein tar med seg forbi eit par mann og dunkar ballen i nettet til 3-2. Dermed blir det nokon spennande siste minutt i Alvøen, men Viggo klarer ikkje å få inn utlikninga og Loddefjord vinner kampen 3-2.