7-584 minEspen Årbakke
7-686 minFlaktveit
8-690 minDaniel NilssenStraffe
8-790 minFlaktveit

Vi begynner kampen bra og tar initiativet frå start. Etter 9 minutt blir Jan-Erik spelt igjennom av Thomas på kanten og legger fint inn til Daniel er sikker på hodet frå kloss hald. Vi køyrer kampen og viser mykje fint spel. Etter 20 minutt får Christian skutt frå kanten og ballen går via ein Flaktveitspelar og i mål. Midtveis i omgangen går vi inn i ein litt dårlegare periode og Flaktveit skorar på sin første sjanse som er eit skudd frå 20 meter. Vi hevar oss og etter ein drøy halvtime leverer Kjell 5-6 skuddfinter på rappen og valsar gjennom heile Flaktveitlaget, inkludert keeper. Dagens prestasjon og vi går opp i 3-1 leiing. Ikkje lenge etterpå får vi frispark. Jan-Erik får det til å sjå veldig enkelt ut og plasserer ballen oppe i vinkelen. Vi går til pause med 4-1 etter ein omgang der vi har styrt kampen og spelt meget bra.

I andre omgang kjempar Flaktveit seg inn i kampen og vi har ikkje same kontroll defensivt som vi hadde i første omgang. Flaktveit pressar oss høgt og vi slurvar meir med ball og har ikkje har for mykje balltap. Dette fører til at Flaktveit får utlikna til 4-4 i løpet av andre omgangs første 25 min.

Etter dette skapar vi eit par store sjansar og Håkon får satt ballen i mål frå kloss hold etter corner. Vi får også det neste målet då Christian kastar og Daniel stussar fint i lengste. No skjer det mykje på kort tid og spelet bølgar att og fram. Etter 84 minutt får Flaktveit redusert, men umiddelbart etterpå får Espen satt ballen i mål etter at vi får fleire forsøk frå kort hald. To minutt seinare får Flaktveit redusert på ny etter eit skudd frå distanse. I det nittiande minuttet skaffar Thomas straffe etter at han blir felt av keeper. Flaktveitspelarane er i harnisk, men Daniel er sikker og setter inn 8-6. Kampen er ikkje over og Flaktveit får satt inn endå ei redusering etter eit langt oppspel. Vi klarer heldigvis å dra i land sigeren etter ei svært spennande avslutning. Må også rette ein stor takk til Håkon, Christian og Mikal frå A-laget som stilte opp på kort varsel og spelte veldig bra.