0-644 minØystein Bøyum
0-757 minSjur Ness
0-860 minTollak Fredheim
0-981 minTom Åge Osestad

Ein flott dag for fotball når Viggo tok turen til Åsane for å møte BI Bergen. Før kampen var det litt spenning omkring kva spelarar BI stilte med, men det visste seg etter kvart at dei berre var 11 spelarar og mangla dei som skilte seg mest ut i førre kamp vi møtte dei. Viggo starta klart best og vi er flinke til å trille ballen i laget og spelar oss etter kvart til mange store sjansar.

Etter 12 minutt puttar Sondre sitt første for dagen med ein fin chip over keeper.
Øystein setter inn 0-2 10 minutt seinare, før Sverre blir spelt fri i feltet og setter inn 0-3 rett før halvtimen er passert.

Etter 35 minutt setter Øystein sitt andre for dagen til 0-4. Sondre setter sitt andre 5 minutt seinare med eit skot frå 16 meter. Øystein setter sitt tredje og Viggo sitt 6. rett før pause med ei avslutning frå få meter.

I første omgangen har Viggo full kontroll på det som skjer og vi er nok nærmare 10 mål enn BI er å få ei redusering.

Vi er bestemte i pausen på å holde oppe trykket i andre omgang og Sjur er den første som puttar i andre omgang med eit skot frå skrå vinkel. Tollak setter inn sitt første for klubben etter timen, med eit flott skot frå 16 meteren.

Tom avslutta scoringane med eit soloraid frå midten som endar opp med ei avslutning frå 11 meter. Dermed endar kampen med 0-9 seier til Viggo. Motstanden i dag var nok den svakast vi har møtt så langt i sesongen og det blir nok tøffare når vi møter Loddefjord neste helg.