Georg
Sindre
Sebastian
1-0 55 min

Varegg toppa tabellen før kampen og viste i periodar kvifor dei har mest poeng så langt. Viggo forsvarer seg bra og vi hindrar Varegg i å kome til nokon særlege sjansar. Varegg har mest ball og prøvar å spele seg igjennom Viggo forsvaret, men vi er kompakte mellom lagdelane og hindrar Varegg rom.

Vi skapar eit par sjansar på dødballar, og Ørjan har eit frispark som er på vei inn i krysset men keeperen til Varegg er oppe å gjer ei strålande redning. Men Viggo er likevel godt fornøgde med å gå til pause med 0-0.

Andre omgang startar Viggo med sol og vind i ryggen, men det er likevel Varegg som forsette å holde initiativet i kampen. Dei får og utteljing for presset 10 minutt etter pause, når eit skot frå 25 meter susar inn heilt opp under tverrliggaren.

Utover omgangen hevar Viggo seg litt i banespelet og vi skapar fleire sjansar til å sette inn utlikninga, men kampen ebbar ut med 1-0 tap.
Trass i at det blir tap er det ein strålande innsats av alle som er med, og med slik innsats i fleire kampar framover kjem det til å bli kjekt utover hausten.