4-4 Adrian
4-5 Adrian
4-6 Peter
Referat:

Viggo 7er møter til treningskamp mot Ny-Krohnborg på Gyldenpris. Dette var ikke det samme laget som knep 3.plassen foran oss i serien i fjor. Marcin fikk en smell i akillesen under oppvarming og måtte dessverre stå over kampen, og vi fikk klare oss med to innbyttere. Ny-Krohnborg var litt mer på fra start og med et par raske ungdommer i troppen gikk de opp i 2-0 tidlig. Etterhvert spilte hvis oss mer inn i kampen, spesielt ble posisjoneringen når vi forsvarer oss og kommunikasjonen bedre. Vi får redusert til 2-2 og til pause står det 3-3.

Igjen så begynner Ny-Krohnborg best og går opp i 4-3. Utover i omgangen begynner begge lag å bli slitne, men vi er mer disiplinerte i posisjoneringen og jobber godt hjem. Det sliter Ny-Krohnborg mer med, og vi får kjørt en del overganger. Adrian putter sitt først for Viggo på en slik overgang. Adrian øker til 4-5 på en retur, og Peter til 4-6 på en ny retur. Alt i alt en god treningskamp som ender med seier.

Forrige sesong slet vi mye med at vi ikke var på fra start og lå ofte raskt under. Det er det samme som skjer i dag, og er noe vi vil få forbedret til sesongstart, bl.a. med en mer disiplinert kampoppvarming.