0-1 20 min
0-2 21 min
1-2 40 min Hendrik
1-3 65 min

Sein fredagskamp mot Nordre Holsnøy på Viggo stadion. Viggo manglar litt spelarar, men vi stiller likevel positive til kamp. Det er Nordre Holsnøy som får første målet, når dei får utteljing etter ein dødball. Omtrent rett frå avspark frå Nordre Holsnøy igjen tak i ballen å får gå rett igjennom forsvaret til Viggo å auke til 0-2. Viggo hevar seg kraftig etter dette og mot slutten av omgangen har vi fleire store sjansar til å redusere, med blant anna eit stolpeskot og fleire farlege dødballar. Reduseringa kjem rett før pause, når Hendrik skyter ballen i mål via keeperen til 1-2.

Vi startar og andre omgang klart best, og vi har fleire sjansar til å utlikne. Blant anna er Marius aleine gjennom mot keeper, men då ropar benken til Nordre Holsnøy på offside og det blir avblåst. Sjur blir og meia ned langt inne i 16 meteren, men dommaren lar keeper ta 5 meter etter situasjonen. I tillegg har vi fleire farlege sjansar både frå dødballar og frå åpent spel.

Nordre Holsnøy er likevel dei som får utteljing, når dei etter eit frispark på vår høgreside får ein retur som dei dunkar i mål frå omtrent 25 meter.
Mot slutten stig temperaturen i kampen og det er på slutten meir krangling og kjefting enn fotballspeling. Det endar dermed med sesongens 2.heimetap for Sk Viggo.