5-4 80 min Marcin
5-5 82 min
6-5 88 min Marius Nesse
Referat:

Fin dag for fotball på Nymark. Vi bestemmer oss på forhånd å sette høyt press når NBK starter fra keeper. Spissen skal ta ut venstrebacken og resten av laget skal følge opp med mannsmarkering. Dette får vi ikke spesielt godt til i dag, og litt på tross tar vi ledelsen etter 6 minutter ved Tor. Etter dette går vi tilbake til vanlig press der spissen setter presset litt inn på motstanders banehalvdel. NBK beveger seg veldig bra offensivt og det er utfordrene å markere sone og bytte menn uten at det glipper innimellom. NBK får utlignet etter 10 minutter, men Kjell-Amund scorer nesten fra avspark igjen for en 2-1 ledelse. Adrian øker til 3-1 etter 14 minutter. Det er så langt en jevn kamp hvor begge lag skaper sjanser, men vi har vist oss mer målfarlig. NBK reduserer til 3-2 før Tor scorer sitt andre for dagen.

Til pause er resultatet 4-2. Vi diskuterer løsninger for å bedre forsvare oss mot bevegelsene til NBK uten å finne et direkte svar. Lag som løper mye og har gode enkeltspillere blir vanskelig å forsvare seg 100% vellykket mot uansett på liten bane. De to målene vi ha fått i mot kommer etter oppspill sentralt i banen fra back som blir brutt og NBK har kommet i overtall. Dette skal vi unngå.

Etter pause får NBK etablert et overtak. Når vi vinner ballen mister vi den alt for lett igjen gjennom upresise mottak og pasninger. Det gjør at vi aldri helt kommer oss i angrep og blir liggende mye i forsvar. I denne perioden får NBK 4-3 i det 70 minutt og utligning 4-4 i det 75. Viggo løfter seg litt nå mens NBK jakter ledermålet og vi kommer til kontringer. Marcin får satt inn sitt første for sesongen etter retur fra keeper. Dessverre får NBK igjen utlignet bare 2 minutter etterpå. I det 88 minutt blir Nesse matchvinner etter skudd med venstre opp i vinkelen fra skrått hold, NBK keeper har vært god, men er sjanseløs her. Resten av kampen spilles uten noe særlige farligheter.

Igjen en jevn kamp for Viggo. Lignende kamper har vi hatt stang ut på tidligere i sesongen, så ekstra deilig å ta seieren hjem i dag.