2 x Espen
1 x Marcin
1 x Bobbo

Referat:

Siste kamp for sesongen var en merkelig affære, men seier er seier, og med 3 poeng klatret vi opp på 4.plass i serien.

Avspark blir forsinket ettersom Nordhordaland manglet drakter, og dommeren var forsinket. "Tilfeldigvis" var det dommeren som hadde draktene, så når han endelig kom løste jo det seg. Kanskje like greit når tre av våre gikk seg vekk i labyrinten som er Knarvik idrettsanlegg og kom akkurat fram til kl.18 ;) Når kampen er i gang har det begynt å mørkne, dessverre er ikke de 4 lyskasterne som omkranser banen spesielt samarbeidsvillige, og etter 15-20 minutter er det for mørkt til å spille fotball. Da har vi etablert oss godt og kommet fram til flere sjanser, men det er Nordhordaland som har tatt ledelsen 1-0 på en kontring. Lagene bestemmer seg for å flytte kampen ned til 11-banen som har påslåtte lyskastere. Etter rundt 15 minutter ufrivillig pause pga uenigheter om hvordan vi skal markere banen kommer vi i gang igjen. I "pausen" har vi bestemt oss for å press høyt og markere mann-mann.

Det går bare et par minutter får Tor (og Bobbo) blir spilt igjennom alene med keeper. Keeper rusher ut og meier ned Tor som har slått ballen forbi. "Hjemmedommeren" er tøff og gjør en riktig avgjørelse i å vise ut sin egen keeper. Nordhordaland må spille resten av kampen med en mann mindre og ny keeper. Da legger Nordhordaland seg i "Håndballforsvar" mens vi får trille ball i en halvsirkel utenfor forsvarsmuren. Etter noen forsøk som ikke lykkes og noen kontringsforsøk av Nordhordaland får vi utlignet på et skudd utenfor 7 meteren. Nordhordaland gjør en iherdig innsats med 1 mann mindre og kommer helhjertet på kontringer, noe de lykkes med rett etter vår redusering og får 2-1. Vi utligner igjen, og de øker til 3-2 på et frispark til umarkert mann.

Det kan også være verdt å nevne at det nå er kommet lys på banen vi opprinnelig spilte på...

I perioder får vi trillet mye ball oppover i banen, men det svinger også veldig, hvor vi for ofte gir vekk ballen og Nordhordaland kontrer hurtig. Vi klarer å få en 3-5 ledelse, og bestemmer oss for å trille enkelt med lav risiko fra nå av. Det går vel sånn passe, for på kort tid har Nordhordaland reduser 2 ganger til 5-5. 5-5 målet er noe som ser ut som hands når spissen blokkerer klareringen til David. Feilen blir jevnet noe ut når dommer like etterpå ikke dømmer når David bruker hendene utenfor den improviserte 7 meteren. Vi klarer å få en nye ledelse, 5-8 før de igjen kontrer inn et mål. med 1 minutt igjen av kampen bestemmer Nordhordaland seg for å bytte keeper. Reservekeeperen til Nordhordaland gjorde en god figur når vi ser bort i fra Bjarte Flem-manøveren som forræret Bobbo ett mål. Sluttresultatet blir 6-9. I etterpåklokskap kan en spørre seg om det høye presset gjennom nesten hele kampen var verdt det når de fikk kontret såpass mye, men vi tok de hvert fall til slutt.