1 x Espen
1 x Tor

Referat:

Strålende gjennomført kamp i går!

Ikke optimale kampforhold i dag, dommeren er 25 minutter sen og lyskasteren over banen er av/ødelagt. Spesielt dårlig er sikten for David i 1. omgang, heldigvis går det ikke ut over seieren. Vi tar kontroll over kampen fra første spark, backer triller ball sammen med keeper, og Espen er flink til å gjøre seg ledig sentralt. Vi tar ledelsen etter 4 minutter, og dobler etter 8 minutter på innkast. Vi fortsetter å spille oss fram til sjanser, både dødballer, på kanten og skudd fra sentralt. Lindås sin keeper er i de vanskelige hjørnet, og holder de strengt tatt inne i kampen i denne perioden, men også store deler av 2.omgang. Adrian øker til 3-0 halveis ut i omgangen. I det 38 minutt får Lindås redusert på heldig vis, men vi svarer innen ett minutt. Lindås får redusert igjen rett før pause.

Vi fortsetter med å trille ball i 2.omgang, men Lindås er litt mer på tærene nå. De har likevel ikke satt presset mye høyere så backer og keeper kan greit trille ball i bakre ledd. Vi øker til 5-2 midtveis i 2.omgang og Lindås redusere noen minutter senere. Da får vi litt høye skuldre, tar noen dårlige avgjørelser og blir litt upresise. Heldigvis klarer vi å samle oss igjen og holde hodet kaldt. Vi kommer til noen store sjanser ved Kjell-Amund som keeperen til Lindås igjen stopper. Vi får en del dødballer mot slutten, men holder igjen ekstra folk for å hindre at Lindås kontrer inn mål. Kampen renner ut til 5-3 seier uten at Lindås skaper noe særlig til slutt.

Totalt sett en av våre beste kamper denne sesong, hvor vi er jevngode i begge omganger.