5-4 Sverre M.
5-5 Mikkel K.
6-5
Referat:

Denne ganger var 7erlaget på utflukt til Lindås. Det viste seg å være en tøff motstander. De kunne selv fortelle før kampen at det var lettere å stille sterkere mannskap på hjemmebane enn borte, forståelig nok.

Vi er litt få innbyttere til kampen og bestemmer oss for å forsvare oss fra midtbanene. Som vanlig er det også lurt at vi lar ballen gjøre jobben og bevege oss smart i varmen. Lindås får et naturlig et høyt ballinnhav når vi forsvarer oss lavt, og de i tillegg presser høyt. Vi får hovedsaklig sjansen våre på kontringer. Dommeren tillater utspill over midtbanen fra keeper på dødball, og dette hjelper på å gi oss flere kontringsmuligheter. Espen setter inn 0-1 etter å ha lurt av to mann og midtbanen til Lindås ikke rekker hjem. Lindås utlikner til 1-1 på et frispark fra kort hold, før de også går opp i 2-1. Litt etter 2-1 målet ruller vi opp et mønsterangrep, ballen går på et og to touch 7-8 pasninger sammen med gode bevegelser. Det ender med at Tor blir spilt igjennom på høyresiden. Både Mikkel og Sverre ligger 45 grader, Tor spiller ut, Lindåsbacken prøver å nå ut, men Mikkel hopper over og Sverre kan enkelt breiside inn 2-2 i motsatt hjørne. Herlig spill! Mot pause får Lindås scoret to mål og har ledelsen 4-2.

Lindås har et visst overtak gjennom ballinhav, i tillegg er spissene og vingene flinke til å bevege seg, og vi får ikke helt tak på det. Sjansemessig er vi likevel jevn ettersom vi kommer til mange kontringer og målsjanser på lange utspill.

Etter pause går det kort tid før Lindås går opp i 5-2 etter litt rot i feltet. Etter dette får vi en god periode. Mikkel redusere omtrent ti sekunder etter avspark igjen. Han får revet seg løs og banker inn 5-3 fra distanse. Så får Sverre redusert til 5-4 etter å ha lurt av en back ved dødlinjen. Så er vi like god når Mikkel får 5-5. Etter dette kan egentlig alt skje. Vi har våre sjanser og Lindås sine, Beklagelig så er det Lindås som får satt ballen i mål mens vi brenner våre muligheter.

Eivind får sesongdebuten sin og spiller gode 85 minutter i par med Marius bak. Elles var også Tor tilbake på banen etter å ha vært på utveksling i Southampton gjennom våren.

Mikkel avslutter Viggokarrieren sin for denne gang med 2 mål. Han er ferdig med praksis i byen og returnere til Østlandet. Gode bidrag og et fint bekjentskap!

Neste kamp er søndag kl. 20 på Nymark mot Nordhordaland.