6-4
7-4
8-4
Referat:

Strålende dag for fotball på Flaktveit stadion. Vi er forberedt på at dette kan bli tungt og er bevist på å forsvare oss fra midtbanen og trille ball i angrep.

Flaktveit får en hvis kontroll på kampen når vi ligger å forsvarer oss. Av og til slipper vi de litt lett igjennom når vi ikke er tett nok oppi, men vi forsvarer oss generelt godt.

Flaktveit får første målet på en kontring etter en fiks avslutning. Viggo svarer rask når Flaktveit er litt treig i forsvar. Lagene følger hverandre til 2-2 og 3-3 etter Kristoffer scorer etter nydelig opptrilling. Det er tydelig at Flaktveit er svakere defensivt og gir store rom når vi flytter ball raskt. Mikkel setter 3-3 på herlig frispark.

Litt før pause må Paulsen gi seg etter en drøy strekk hvor han hører det smeller i bakside lår. Omtrent samtidig må også Marcin kaste inn håndkle etter skade i akilles/legg/bakside lår.

Til pause kommer Simen og vi er dekket med en innbytter. Til 2.omgang tar vi med oss 4 punkter. 1.sone, 2.kommunikasjon, 3.balltempo og 4. En back skal bli med offensivt innimellom. Sone og kommunikasjon er fordi Flaktveit beveger seg bra og av og til drar markeringer ut av posisjon. Balltempo og offensivt backbidrag er etter positiv opplevelse av dette i 1.omgang.

Første 10 minuttene begynner Flaktveit bra, og får etter hvert straffe. Den blir tatt hard i høyre hjørne, men Torbjørn redder mesterlig. Torbjørn står en meget god kamp med flere stjerneredninger.

Flaktveit får 4-3, men Adrian utlikner etter å ha møtt på oppspill fra Espen. Adrian vender opp med mann i rygg og banker ballen opp i høyre hjørne.

I en periode nå kommer vi til flere muligheter når vi triller ball. Så går Kristoffer ned for telling etter at han også får strekk, veldig lik den Paulsen allerede har gått ut med. Leit.

Nå er vi nede i 0 innbyttere og det blir tungt å spille. Vi henger ikke helt med når beina blir sliten og Flaktveit får noen litt for enkle mål på grunn av det.

Alt i alt gjennomfører vi en god kamp hvor det etter hvert blir vanskeligere forhold. Dommeren er ikke avgjørende for resultatet, men det kan nevnes at dette var en lite hyggelig kar fra Flaktveit idrettsklubb med sønnen sin på motstanderlaget (Bobbo har sporet opp infoen via facebookstalking)

Trist for laget og for gutta som ble skadet. To av de var stygge og vil nok kreve en del tid på sidelinjen før det er restituert.

Neste kamp er hjemmebane på søndag. Før det har vi som vanlig trening på onsdag.