7-8
8-8 Bobbo
9-8 Kristoffer
Referat:

Litt rot før kamp når kommunen har gitt tillatelse for en gjeng å rigge opp en street-football-arena på hjemmebanen vår. Kommunen og Kretsen får skylden og de rigger ned i løpet av 40 minutter og kampen er i gang 5 minutter for seint. Før kampstart gjennomfører vi en felles spilloppvarming, dette må til for å være klar til start.

Vi åpner best og kommer til noen avslutninger som ikke treffer helt mål. Fjell-Kameraterne er sterke på dødball, og vi slurver litt for mye i markeringen her, som gjør at de får 2 raske mål slik. Vi får redusert etter fint spill hvor Bobbo tilslutt før slått inn lavt på første stolpe og Sverre kommer inn fra motsatt ving og styrer den inn ved nærmeste stolpe. Vi slipper inn 2 mål til på dødball, og redusere en gang ved Bobbo.

Vi går skuffet til pause, men med mange konstruktive innspill går vi bestemt ut til 2.omgang. Bl.a. blir Frode satt ned i forvar og Marcin flyttet opp på kanten. Vingene må ogå bli mer synlig for backer med ball.

Vi redusere tidlig på corner, men får også et uheldig mål i mot raskt. Så tar vi over mer av spillet, ballen går hurtigere og vi er mer presis i avslutningene. I denne perioden setter vi 3 mål, og stillingen er 6-6. Vi følger hverandre til 7-7 og 8-8.

Så på overtid setter Marcin en retur fra keeper til 9-8. Av en uforståelig grunn velger en ellers god dommer å annullere for angrep på keeper. Typisk.

Noen sekunder seinere får vi likevel seiersmålet, når Kristoffer, etter en klarering fra kast får ballen i returrommet og får satt den til høyre for keeper.

Herlig å vinne slike kamper, men å slippe inn 8 mål mot et lag vi føler oss en god del bedre enn, er ikke godt nok.