1-3 23 min Roger
1-4 70 min Glenn
1-5 75 min Martin (straffe)
2-5 87 min (straffe)

Etter Galgen sitt opprykk forrige sesong og vårt nedrykk forrige sesonge, starta vi med ei straffe på Krohnsminde. Martin er like sikker som for to dagar sidan og setter ballen sikkert i mål til 0-1.
Galgen startar kampen best og pressar høgt mot Viggo i starten. Utlikna til Galgen kjem likevel etter at dei bryt høgt oppe i bana og kjem til ein sjanse som Viggo ikkje får avklart. Ein Galgen spelar får ballen på omlag 20 meter og lobbar ballen inn heilt under tverrliggaren.
Viggo sler kjapt tilbake og etter ein corner dempar Roger ballen til Ørjan som setter inn 1-2. Ikkje mange minutta er det Roger sjølv som avsluttar og Viggo aukar leiinga til 1-3.
Resten av omgangen har vi god kontroll bakover på bana og skapar ein del sjansar framover, men klarer ikkje å score fleire mål.

Andre omgang startar Viggo best og vi kontrollerer kampen. Galgen har mykje ball, men skapar lite mot Viggo. Vi er giftige når vi bryt og samtidig skapar vi fleire sjansar etter flott spel.
1-4 kjem etter eit fantastisk angrep der nesten heile laget er innom ballen uten at Galgen får tak i den. Vi har nok nesten 30 trekk før Glenn setter ballen.
Få minutt etterpå blir Sjur meia ned i feltet og dommaren peikar på straffemerket. Martin tar ansvar igjen og setter inn 1-5.
Heilt mot slutten får Galgen ei straffe og får redusert til 2-5, som og blir sluttresultatet.

Ein veldig godt gjennomført kamp av Viggo når vi sler 5.divisjonslaget Galgen.