2-4 55 min Kristian
2-5 67 min
3-5 70 min Krister
3-6 89 min

Siste heimekampen for sesongen mot tabelltopp Solid. Solid startar kampen best og rullar opp angrep på angrep i starten. Allereide etter 2 minutt kjem dei seg rundt på sin høgrekant og kjem seg til linja, der dei spelar tilbake til spissen som kjem gjennom feltet og setter ballen i mål til 0-1.
0-2 kjem få minutt etterpå etter eit innlegg som blir stussa i lengste hjørne.
Viggo kjem seg tilbake i kampen og etter 10 minutt jobbar Roger på ein laus ball som han setter bak keeper til 1-2.
Viggo kjempar bra den neste perioden, men det er Solid som skapar dei største sjansane. Solid får og det neste målet når dei aukar til 1-3 ein halvtime ut i kampen. Få minutt før pause setter Solid inn sitt fjerde for dagen og aukar til 1-4.

I andre omgang startar Viggo best og Kristian spring frå forsvaret til Solid 10 minutt etter pause og setter inn 2-4. Kampen er jamnar i andre omgang og Viggo skapar dei største sjansane. Likevel er det Solid som scorar det neste målet når dei går opp til 3-5 midtveis i omgangen.
Krister reduserer få minutt etterpå, og Viggo har fleire sjansar til å redusere meir. Men Solid punkterer kampen rett før slutt når dei setter inn 3-6 målet.