Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar
Smørås 2 1-2 Sk Viggo
 
Pause: 1-0
Dato: 8.april 2014
Bane Slåtthaug
Dommer  
 
 
Lagoppstilling
  Morten  
Sjur Ove Kent-Ove Sindre
  Stian Marius N  
Ørjan Eirik Martin
  Are  
 
Innbyttere:
Torbjørn
Roger
Sondre
Jørgen
Kevin
 
 
 
1-0 25 min    
1-1 55 min Eirik  
1-2 67 min Are  
       

Kamp referat:
Smørås startar klart best og Viggo blir pressa veldig lave i starten av kampen. Men trass i at Smørås startar best, skapar dei ikkje mykje sjansar og Viggo rydder bra unna. Midtvegs i omgangen får Smørås utteljing og eit innlegg frå Smørås sin venstrekant, litt framfor Viggo sitt mål og ballen sprett inn i nettet til 1-0.

Viggo hevar seg utover omgangen og vi skapar ein del halvsjansar inn mot pause. Vi skapar ein del fine kombinasjonar og spelar oss fint gjennom forsvaret til Smørås, men får ikkje utteljing.

I andre omgang startar Viggo best og vi holder presset på Smørås. Utlikninga kjem etter eit flott utkast av Morten til Marius som vender på midten og sender ei presis langpasning til Ørjan på høgrekanten. Ørjan drar av eit par mann før han sler eit presist innlegg til Eirik på bakerst stolpe som stangar inn 1-1. Vi held oppe presset og Are får eit oppspel og tar med seg ballen. Drillar av heile forsvaret til Smørås før han setter ballen i mål til 1-2.

Temperaturen stig i Smørås leiren og dommaren må pålegge dei å bytte 2 mann før kampen for at dei skal få fullføre med 11 mann. Viggo har likevel god kontroll og Smørås har kun 1 sjanse mot slutten til å få ei utlikning.

Ein strålande andre omgang av Viggo i den siste treningskampen før seriestart.

Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com