1-2 35 min
1-3 70 min Marius
2-3 85 min

Kamp referat:
Surt haustver på Paradis var ramma før den siste kampen for sesongen. Viggo startar best og tar initiativet i kampen frå avspark. Vi skapar fleire sjansar, og spesielt på dødball situasjonar er vi farlege. Ørjan har fleire presise cornarar som Minde slit med å få avklara.
Vi får utteljing når Krister kjem seg fint ned på venstrekanten og sler eit innlegg som Marius dempar på brystet, før han dunkar ballen i mål på eit fantastisk brassespark.
Viggo helde oppe trykket og etter ein dødball dett returen ned til Marius som dunkar inn sitt andre for dagen.
Minde skapar ikkje mykje i første omgang, men 10 minutt før pause vinn dei ballen etter eit Viggo kast og eit langskot susar inn i vinkelen til 1-2.
Andre omgang startar jamnar, men etterkvart tar Viggo initativet i kampen. Vi skapar fleire sjansar til å auke leiinga, men får ikkje ballen i mål før Marius styrer eit innkast i målet til 1-3. Hans tredje for dagen.
Minde hevar seg mot slutten og på eit gjennomspel som går via ei hand, setter dei inn 2-3.
Fleire mål blir det ikkje og Viggo vinner dermed sesongens siste kamp.