0-2  14 min
1-2 35 min Are
2-2 90 min Are
2-3 93 min

Kuldegrader på Nymark gjorde at det var ei glatt bane som tok imot Viggo og Mathopen til flomlyskamp denne onsdag. Mathopen starta med straffe som kapteinen satt sikkert i mål til 0-1. Viggo starta kampen best og vi trillar mykje ball i starten. Underlaget gjer det vanskeleg å kontrollere både ball og bein, men vi klarar likevel å spele oss fleire sjansar i første omgang. Vi har fleire farlege cornerar som vi headar like over. Mathopen prøvar å slå i bakrom, og skapar ein stor sjanse tidleg i omgangen med ein gjennomløping av spissen, men ballen går rett utanfor. Omtrent midtveis i omgangen kjem Mathopen seg ned på sin høgrekant og sender ballen inn på bakerste stolpe der ein Mathopen spelar setter ballen i mål til 0-2. Viggo kjempar seg tilbake og Are vinn ballen frå keeper og setter inn reduseringa 1-2 før pause.

I andre omgang styrer Viggo det aller meste og vi skapar fleire store sjansar til å utlikne. Vi klarar likevel ikkje å sette inn målet før vi passerar 90 minutt, når Ørjan spelar ein flott pasning til Are som dunkar inn 2-2. Like etter smeller Ørjan ballen i tverrliggaren og returen blir satt rett utanfor. Mathopen køyrer eit raskt angrep og klarer å sette inn 2-3 målet rett før dommaren bles av.

Dermed blir det tap for Viggo i den tredje kampen i TBWL, men med betre utteljing kunne vi vunne kampen i dag, og spesielt andre omgang er det mykje bra spel.