1-1 25 min Stian
2-1 40 min
2-2 65 min Are
3-2 85 min

På grunn av mangel på lys i Kringlebotn blei kampen flytta til Fana si heimebane. Etter eit kort oppvarming starta kampen med 2 straffer til Kringlebotn. Den første redda Torbjørn, men den andre var godt plassert heilt nede ved stanga.
Viggo tek avspark og startar kampen klart best. Vi pressar høgt og vinn ballen høgt i bana fleire gangar. Vi skapar mange store sjansar, men er ikkje flinke nok framfor målet slik at vi ikkje klarer å utlikne. Kringlebotn kjem etterkvart meir med i kampen og dei er flinke til å spele seg ned langs kantane og få til innlegg.
Midtveis i omgangen spelar Marius N. ein fin pasning til Stian som dreg seg flott forbi 3 stykker på midten før han sler ei flott pasning ut til Tonning på venstrekanten. Tonning sler eit nydeleg innlegg som Stian er på plass å styrer i mål til 1-1.
Resten av omgangen er jamspelt og ingen av laga har nokon store sjanser før Kringlebotn får til eit skot frå omlag 16 meter som går inn heilt nede med stanga til 2-1 leiing.

Andre omgang startar jamnar enn den første omgangen gjorde og Kringlebotn har meir av ballen og spelet. Viggo blir pressa lavare og vi slit med å få spelet til å flyte. Utover omgangen blir det gjort ein del bytter og Torstein kjem inn på midten og få minutt etter han er komen inn sler han ein nydeleg pasning i bakrommet på Are som elegant tar med seg ballen på 1-touch før han setter ballen i lengste hjørnet med ei kjempeavslutning.
Kringlebotn kjempar vidare og 10 minutt før slutt får dei straffe etter at spissen koliderer med Torbjørn. Straffa blir satt over målet og stillinga er forsatt 2-2. Mot slutten blir Viggo pressa langt bak på bana og etter ein corner får vi ikkje skikkeleg klarert og på innlegget som følger headast det mot mål. Torbjørn gjer ei kjemperedning, men Kringlebotn er raskast framme på returen og setter inn vinnarmålet 3-2.