2-1 35 min Sondre
3-1 65 min Daniel T.
3-2 80 min Straffe

Flotte forhold på Viggo stadion med tørt og kjølig ver, men mjuk og fin bane. Heilt vindstille var det faktisk og.

Ny-Krohnborg 2 ligger i divisjonen under og starta kampen med handikap straffe. Morten er sjanselaus og Viggo ligger under 0-1 før vi tar avspark. I starten av kampen er det tettspelt og ingen av laga kjem til nokon store sjansar. Viggo prøvar å spele seg ut baki frå, men vi blir brotne på vei framover. Etter kvart sitter pasningane betre og vi tar over initiativet i kampen og pressar Ny-Krohnborg tilbake på bana.
Midtveis i omgangen spelar vi opp baki frå og Andreas snur opp og spelar til Ørjan. Ørjan sler ein flott tunnel før han dunkar ballen i hjørnet til 1-1. Etter utlikninga styrer Viggo det meste som skjer og 10 minutt før pause får vi frispark på hjørnet av sekstenmeteren. Daniel N. skrur ballen i tverrliggaren og Sondre er framme på returen og setter inn 2-1 leiing for Viggo. Resten av omgangen har Viggo full kontroll, men vi klarar ikkje å score fleire mål.

Andre omgang startar som første sluttar med god kontroll til Viggo. Midtveis i omgangen sler Stian ein strålande krosspasning til Daniel T. som driblar av eit par forsvarar før han puttar ballen i mål til 3-1. Ny-Krohnborg kjempar seg meir inn i kampen igjen utover andre omgang. Dei bryt Viggo på vei framover og skapar nokon halvfarlige situasjonar med pasningar i bakrom. Om lag 10 minutt før slutt kjem Petter i duell med spissen til Ny-Krohnborg og Petter taklar på ball, men dommaren ser det ikkje slik og dømmer straffe. Ny-Krohnborg setter inn sitt 2. straffemål for dagen og stillinga er 3-2. Etter målet har Viggo god kontroll på det meste som skjer og vi har eit par farlege overgangar utan å få utteljing. Kampen endar dermed ut med 3-2 seier for Viggo.