0-1  30 min
0-2 65 min
0-3 75 min

Sola skinte og det var varmt i veret når vi tok imot Krabbetor på Viggo stadion. For første gang denne sesongen hadde vore linjedommarar, og når kretsen i tillegg sendte fjerde dommar og observatør skulle dømminga vere i trygge hender.

Kampen startar med to lag som begge er aggressive og krigar om alle ballar. Det er lite finspel dei første minutta og begge lag kjempar om initiativet. Etter kvart tar Krabbetor over og vinne dei fleste duellane. Dei kjem til ein del halvsjansar utan å sette Morten på dei altfor store prøvene. Viggo får lite til å flyte og mister ballen for ofte når vi prøvar å gå framover. Etter om lag ein halvtime kjem Krabbetor seg gjennom på sin venstre kant og sler eit innlegg. Litt klabb og babb framfor mål setter Krabbetor ballen imål til 0-1 leiing. Viggo har nokon halv-farlege sjansar i løpet av 1.omgang, og  i tillegg eit par tvilsomme offside avblåsningar.

Etter pause går vi på bana for å heve innsatsen og vinne fleire duellar. Det startar bra og dei første 5-10 minutta styrer vi meir av kampen. Krabbetor tar likevel tilbake initiativet i kampen. 0-2 kjem etter ein feil av Ove, som sender spissen til Krabbetor aleine mot Morten som setter ballen sikkert i nettet. 0-3 kjem etter meir forsvarsrot og spissen får runde Morten og sette inn kampens siste mål.