2-2 36 min Anders
2-3 59 min
3-3 77 min Eirik
4-3 79 min Martin B.

Ein varm sommardag på det nye dekket på Viggo stadion var ramma for heimekampen mot Hasunds Hund. Før kampen låg Viggo på toppen av tabellen og Hasunds Hund låg heilt på botnen med null poeng. Når kampen starta var det ikkje muleg å sjå at det skulle vere så stor forskjell på laga. Hasunds Hund startar friskt og pressar Viggo i åpningsminutta. Det virka som underlaget var uvant for Viggo og vi sleit med å få pasningane til å gå slik vi brukar. Hasunds Hund får etter 10 minutt frispark frå om lag 25 meter. Ballen blir skrudd inn i feltet og ei laus heading snik seg inn heilt oppe i hjørnet. Viggo sler raskt tilbake og Daniel T. er frampå kun 2 minutt seinare og setter inn utligninga.

Kampen står å vippar gjennom heile første omgang, men ingen av laga skapar dei store sjansane. Etter 21 minutt kjem Hasunds Hund på eit flott løp, og ballen blir spelt til kanten som skjer innover og dunkar ballen i lengste hjørne til 1-2. Viggo utlignar igjen 10 minutt før pause. Stian sler ein nydeleg langpasning til Anders som fint tar ned ballen og dunkar den i mål til 2-2. Dette er og stillinga til pause.

Viggo startar betre i andre omgang og vi pressar Hasunds Hund lenger bak på bana i denne omgangen. Hasunds Hund er likevel farlege når dei klarer å bryte og få satt fart på angrepa sine. Det er Hasunds Hund som scorar først i denne omgangen og. Etter 59 minutt følgje ikkje Viggo med når Hasunds Hund tar eit kjapt frispark. Hasunds Hund spelaren får gå innover i bana og skyt via Ove til 2-3  leiing for Hasunds Hund igjen.

Viggo satsar offensivt etter dette og vi får resultat når det nærmar seg 80 minutt. Først sler Ørjan eit langt frispark opp i feltet som Ove dempar ned til Eirik som dunkar inn utlikninga. 2 minutt etter kombinerast det fint på venstrekanten og Martin får sjansen til å sette inn 4-3 målet.

Dei siste 10 minutta blir hektiske når Hasunds Hund jagar utlikning. Viggo har eit par farlege overgangar, men vi blir pressa veldig lave dei siste minutta. Men vi helde unna og sikrar oss 3 veldig viktige poeng.