2-4 88 min
2-5 90 min Roger

Kamp referat:
Årets første bortekamp mot Hasunds Hund på vår felles heimebane ved Brann stadion. Veret var ikkje det beste med regn og vind, men ein fyldig Viggo tropp var klare til kamp når klokka var 20.

Før kampen er vi beviste på at vi ikkje må undervurdere Hasunds Hund sjølv om dei tapte sin første kamp. Vi startar kampen bra og tar initiativet tidlig i kampen, vi er flinke til å la ballen gå og Hasunds Hund blir springane mykje imellom. Vi skapar ein god del sjansar og vi har fleire store muligheiter til å ta ledelsen, men vi slit med å få ballen i mål. Mot slutten av omgangen kjem Hasunds Hund meir med og dei vinn fleire duellar på midtbana. I tillegg skapar dei nokon farlege overgangar med raske kontringar. Vi skapar og sjansar mot slutten av omgangen og etter flott spel langs høgrekanten blir ballen spelt på tvers til Daniel T. som dunkar ballen i målet bak keeper til 0-1 leiing til Viggo. Vi tar dermed med oss ein fortent leiing til pause.

Andre omgang startar dårleg for Viggo. Hasunds Hund kjem seg rundt på sin venstrekant og sjølv om ballen nok er litt ute før innlegget kjem, kjem utlikninga etter eit flott pasning ut 45 grader frå dødlinja. Etter utlikninga hevar Viggo seg igjen og vi kjem til fleire store sjansar. Utteljinga kjem først 20 minutt før slutt. Daniel sler eit flott innlegg som Eirik stussar i mål til 1-2. Få minutt seinare får vi frispark ifrå same posisjon, som Daniel no legg rett i mål til 1-3. 10 minutt før slutt får Roger til ei avslutning etter innlegg frå venstre. Keeperen stoppar ballen, men Martin er framme på returen og setter inn 1-4. Hasunds Hund får ei redusering få minutt før slutt, før Roger setter inn siste målet rett før dommaren bles av slik at stillinga blir 2-5.

Ein bra kamp av Viggo der vi i perioder spelar bra fotball, men vi har forsatt perioder der vi kan bli betre.