3-0 60 min Martin B
4-0 70 min Martin B
5-0 80 min Roger

Kamp referat:
Ein flott vårdag markerte seriestarten for Sk Viggo. Motstandar på Viggo stadion var Ny-Krohnborg 2. Før kampen var det god stemning i garderoba og det var ein motivert Viggo gjeng som starta kampen.

Nervane var nok likevel tilstades blant Viggo spelarane og dei første 15-20 minutta av kampen blei ganske rotete frå begge laga. Ingen av laga får nokon store sjansar og det er mykje ballmiss på begge lag. Etter kvart tar Viggo over kampen og vi kjempar oss etter kvart til fleire store sjansar. Keeperen til Ny-Krohnborg 2 spelar ein kjempeomgang og har fleire kjemperedningar slik at Ny-Krohnborg 2 held stillinga langt ut i omgang. Vi har fleire cornarar i løpet omgangen og på ein presis corner frå assistkongen Anders E. på bakerste stolpe stangar Marius inn leiing 1-0 til Viggo. Trass i fleire store Viggo sjansar står Ny-Krohnborg 2 imot og stillinga er 1-0 til pause.

Vi er fast bestemte i pausa på å gå ut å gjere ein like bra 2.omgang. Og det startar mykje betre i denne omgangen og Ørjan er tidleg frampå og puttar vårt andre for dagen med ein frekk lobb over keeper. Etter det gir Ny-Krohnborg 2 litt opp og Viggo tar fullstendig over. Martin B puttar 2 fine mål før Roger setter punktum med 5-0 rett før slutt.

Godt gjennomført kamp der vi skapar veldig mykje framover på bana og slepper motstander til nesten ingenting.