0-3 70 min Kristian
0-4 80 min Marcin
0-5 85 min Ørjan
0-6 87 min Kristian

Flott dag for fotball på Krohnsminde var ramma for den første kampen i haustsesongen. Ny-Krohnborg 2 viste seg som ein flott arrangør og stilte med ballar, vestar og kjegler til bortelaget. Slikt likar vi!

Kampen startar med høgt press frå Viggo, og vi klarar å presse Ny-Krohnborg bakover på bana. Vi skapar nokon sjansa utan å få uttelljing, men er Viggo er klart i førarsete. Vi slurvar likevel litt med pasningar og prøvar på litt vanskelege ting. Vi skapar ein del sjansar og det er fullt fortent når Stian sler ei strøken pasning til Ørjan som spelar igjennom ein Eirik som rundar keeper og setter sikkert inn leiing 0-1 til Viggo. Rett etter målet styrer Viggo det meste, og vi har fleire sjansar til å auke leiinga. Mot slutten av omgangen slepper vi likevel Ny-Krohnborg inn i kampen og dei har fleire halvsjansar med David er sikker bakerst og ryddar opp.

2.omgang startar på nytt med overtak til Viggo som køyrer hardt på frå starten og får uttelljinga vi vil ha.
0-2 kjem etter ei flott pasning frå Marcin til Ørjan som legger flott igjen til Eirik som kan sette sitt andre for dagen.
0-3 kjem etter strålande spel på høgrekanten og Kristian er på første stolpe og kan sette inn sitt første for sesongen.
0-4 kjem etter at Eirik sler ei strålande langpasning i bakrom til Marcin som scorar med ei flott avslutning frå om lag 16 meter.
0-5 kjem på straffe frå Ørjan, etter at Eirik blir lagt ned i feltet.
0-6 kjem rett før slutt etter kommunikasjonssvikt bak hos Ny-Krohnborg som brødrene Gjerstad utnyttar og Kristian får satt inn sitt andre for dagen.
Litt svak førsteomgang for Viggo, men betre andre omgang gjer at vi får ein grei seier til slutt.