4-0  43 min Marius Nesse
4-1  52 min
5-1 65 min Ørjan
6-1 75 min Cato

Flotte forhold på Viggo stadion denne laurdagen. Viggo mangla 7 faste spelarar men klarar likevel og stille med eit sterkt lag. Kampen startar med Viggo trøkk og vi får corner etter 3 minutter. Marcin sler ein god corner og etter litt klabb og babb inne i feltet setter Marius Nesse ballen i mål til 1-0 leiing for Viggo. Nubben kjem ikkje skikkeleg med i kampen i starten og Viggo styrer alt som skjer. Vi trillar ball, men er litt unøyaktig og kjem derfor ikkje til dei heilt store sjansane. Etter 11 minutt er det klart for nytt mål; Martin stormar gjennom og spelar til Ørjan som setter inn 2-0 for Viggo.

Viggo er best utover omgangen, men Nubben er farlige på dødballar og frispark. Etter 39 minutt er det David som sender av gårde eit langt utspark. Ørjan jobbar på ballen, men det er forsvararen til Nubben som vinne duell og styrer ballen over eigen keeper til 3-0 leiing for Viggo. Rett før halvtid sender Nesse avgårde eit langskot som susar inn i hjørnet til 4-0 leiing til pause.

I pause gir Nesse seg og Roger kjem innpå. Viggo legg om til 4-3-3 i starten av 2.omgang og det funkar dårleg i starten og det er Nubben som er farligast frampå. 5 minutt ut i omgangen får dei straffe, men dei setter den rett utanfor vinkelen til David. Nubben holde trykket og 2 minutt etterpå får dei utteljing på eit skot heilt oppe i vinkelen. Viggo kjempar seg tilbake og Roger får etter 65 minutter straffe etter at keeperen til Nubben går rett i kroppen utan å vere nær ballen. Ørjan er sikker og setter inn 5-1 til Viggo. Etter 75 minutt kjem dagens siste mål, når Cato som er komen inn setter inn 6-1 til Viggo.

Alt i alt ein veldig fortent seier til Viggo, utan det heilt store spelet.