2-5 70 min Olav
2-6 75 min Olav
2-7 80 min Roger
2-8 85 min Martin B

Årets første bortekamp var mot Nubben på Krohnsminde. Ikkje den lengste reisa for Viggo og godt var det. Ikkje var der garderober på Krohnsminde og ikkje var det muleg å få ballar til oppvarming. Vi fekk tak i baller og utstyr frå Nymark, slik at vi var godt forberedt når kampen starta. Likevel slit vi litt med å komme i gang denne kampen og. Nubben er farligast dei første minutta, og skapar eit par halvsjansar. Etter kvart tar Viggo over og første målet kjem etter flott gjennomspeling av Eirik som chippar ballen over keeper til 0-1 leiing for Viggo.

Viggo tar over initiativet i kampen og det er fullt fortent når Martin B vinner ballen midt på Nubben sin banehalvdel og setter fart mot mål og setter inn 0-2. Nubben reduserer på eit frispark som blir skote rett i mål. Denne stillinga held seg til pause trass i at Viggo har fleire halvsjansar til å auke leiinga.

Andre omgang startar med klart overtak til Viggo og vi får skapar fleire sjansar. Utteljinga kjem etter eit frispark frå Stian som Ove headar i stanga og Martin styrer inn returen. Nubben er sjeldan over midten men på eit innkast høgt i bana får dei til ei heading som snik seg inn med bakre stolpe, og stillinga er 2-3. Viggo sler tilbake med ein gang og ei langpasning i bakrom frå Ørjan puttar Stian sikkert i mål bak keeper.

Etter dette tar Viggo fullstendig over, og Olav scorar to kjappe etter nokon sugande løp før Roger og Martin B setter inn dei to siste til stillinga 2-8. Hadde det vore meir enn 1 ball tilgjengeleg ville nok sigeren vore enda større. Ein ny god kamp av Viggo, der vi kan vere god fornøgde med at vi står på i 90 minutt. Eit par billig baklengs trekk ned, men trass i alt god innsats av alle som var med.